Υπηρεσίες παιδικών χαρών

Η εταιρεία “Βορβίλας Π. Κωνσταντίνος & ΣΙΑ Ο.Ε.” με εμπειρία στον χώρο των παιδικών χαρών αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου τη μελέτη, κατασκευή και εγκατάσταση πιστοποιημένων οργάνων παιδικών χαρών.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας ελέγχει και καταγράφει σε κάθε περίπτωση την υφιστάμενη κατάσταση και αξιολογεί τα ευρήματα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και τα διεθνή πρότυπα ΕΛΟΤ EN 1176 και ΕΛΟΤ ΕΝ 1177.

Σε υπάρχουσες παιδικές χαρές αναλαμβάνουμε την άρση επικινδυνότητας, την επισκευή και συντήρηση των οργάνων και του λοιπού εξοπλισμού σε συνεργασία με διαπιστευμένους φορείς, παρέχοντας όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Επίσης διαθέτουμε μία μεγάλη ποικιλία σε ανταλλακτικά για όργανα παιδικών χαρών.

Όργανα γυμναστικής εξωτερικού χώρου

Η εταιρεία μας διαθέτει μία ολοκληρωμένη συλλογή πιστοποιημένων οργάνων γυμναστικής εξωτερικού χώρου. Το εξιδεικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει την σχεδίαση, εγκατάσταση και δημιουργία υπαίθριων γυμναστηρίων για όλες τις ηλικίες.

Αστικός Εξοπλισμός

Παρέχουμε προϊόντα για τον εξοπλισμό και αξιοποίηση δημόσιων χώρων, όπως παγκάκια, κάδους απορριμμάτων, βρύσες εξωτερικού χώρου, περιφράξεις και ενημερωτικές πινακίδες. Ακόμη κιόσκια, καμπίνες παραλίας, γραφεία αλλά και προκατασκευασμένους ξύλινους οικίσκους για κάθε χρήση.

Αναλαμβάνουμε των ηλεκτροφωτισμό κοινόχρηστων χώρων, πάρκων, οδών και κτιρίων αλλά και την προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού.

Αθλητικός Εξοπλισμός

Αναλαμβάνουμε τη σχεδίαση , εγκατάσταση και δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων. Διαθέτουμε όλα τον απαραίτητο εξοπλισμό που προβλέπει η Γ.Γ.Α. για τον εξοπλισμό γηπέδων (μπασκέτες ολυμπιακού τύπου, εστίες ποδοσφαίρου, κερκίδες, αποδυτήρια, πάγκους αναπληρωματικών) αλλά και επίστρωσεις γηπέδων (όπως καλαθοσφαίρισης, ποδοσφαίρου, πετοσφαίρισης).

Έργα Πρασίνου

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εργασίες κατασκευής και συντήρησης χώρων πρασίνου και κοινόχρηστων χώρων διαθέτοντας τα κατάλληλα μηχανήματα και εξοπλισμό.

Διαχείριση Υδάτινων Πόρων

Προμηθεύουμε, εγκαθιστούμε και συντηρούμε έργα ύδρευσης και άρδευσης και εφαρμόζουμε μεθόδους καθαρισμού (όπως συστήματα χλωρίωσης). Παραδείγματα τέτοιων εγκαταστάσεων είναι αντλιοστάσια, δίκτυα άρδευσης, αντλίες. Μέσα στο φάσμα αυτών των προϊόντων συγκαταλέγονται μεταλλικές υδατοδεξαμενές, καλύμματα και σχάρες φρεατίων.

Γενικές Κατασκευαστικές Εργασίες

Η εμπειρία , το εξειδικευμένο προσωπικό και οι συνεργάτες μας, δίνουν την δυνατότητα να καλύψουμε ένα πλήθος κατασκευαστικών εργασιών.